fr nl en

De nummer 1 wielrennen bordspel

 

Voorstelling van het spel

 .


Een helemaal nieuw gezelschapsspel over wielrennen.
Dit gezelschapsspel kan met tot 18 deelnemers gespeeld worden (6 ploegen van 3 spelers). Het gaat over een echt peloton met werkelijke beeldjes.
De bijzonderheid van dit spel is het feit dat men zodanig niet verplicht is te spelen. Men kan wachten, zijn leider uit de brand helpen, zijn mededingers volgen…kort gezegd, al de aspecten van het wielrennen.
Het gaat vanuit de « border » tot de « zuigkracht ».
Op elk ogenblik denkt men: « Moet ik volgen of niet, of moet ik mijn geluk beproeven? » Zoals voor poker!
Waaneer men van dit spel proeft, wordt het een passie. 
 

Het omkeerbare spelvlak met twee circuits van vlakte en bergen biedt u mooi afgewerkte decors. Het is aangenaam de wielrenners op deze spelvlakken te laten glijden.
Volgens de ritprofielen, kan de partij in 5 tot 10 minuten of in meer dan een uur (bergrit) zich afspelen.
Als men vroeg begint, kan men een ronde van Frankrijk ‘s avonds eindigen. Ontzettend leuke avond in vooruitzicht, echt waar.
Er bestaan veelvoudige mogelijkheden om een ander profiel te spelen, of een andere ronde, en gewoon een ééndagsrit volgens uw verlangen.
U kiest eenvoudig de afstand, de moeilijkheden, kortom u kiest naargelang uw keuze. Er zijn drie ronden die voorgesteld zijn en een groot aantal verschillende profielen.
U wordt wielrenner, organisator, manager enz.…
In de speldoos vindt u een mooie afbeelding van de circuits, achttien schone wielrenner beeldjes, een schitterende drietalige handleiding boekje (NL, FR, ENG), een houten dobbelsteen en identificatie etiketten.


Dit milieuvriendelijke spel brengt veel spelplezier. Inderdaad, het vergt geen elektriciteit, batterij of computer. Bovendien kunt u met een kaars de sensaties van de eerste wielrenners van de Ronde van Frankrijk herleven. In 1910, reden ze met een kaars bij wijze van licht;-). Het is een milieuvriendelijke wielrennen spel.
Dit spel werd sinds 1962 langzaam rijp. Zijn ideeënman, zeker slechte wielrenner maar toch een van wielerwedstrijd gepassioneerde man.


 
Van het heldendicht tijd in 1964 met Anquetil en Raymond Poulidor tot op heden, sneed hij kartonbeeldjes die hij op provisorische spelvlakken liet glijden. Hij had het zich heilig voorgenomen dat hij later ervan een zeer aangenaam gezelschapsspel zou maken.

 

 Het is gelukt en het spel is een prachtig geschenk zoveel het verzorgd uitziet. Het spel wordt verkocht in de gamma prijzen van gezelschapsspellen.


Dit spel zal u ontspanning en passie meebrengen.
Goede weg !

Panier
panier 0 article
prix 0.00 €
membre
email2

passe
Wereldwielerkampioenschap 2012 in Valkenburg
Commentaar en resultaat  Deze vrijdag 21 september op onze hoofdzetel...